OBS vi bygger om just nu
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hittarps Ridklubb
Den lilla klubben med den stora vi-känslan

Det är vi som är Hittarps Ridklubb

Vi är en liten klubb som ligger i utkanten av Hittarp och Laröd med stora härliga hagar och utsikt över havet. I vår närhet finns fina strövområden som uppmanar till naturupplevelser båder för människor och våra fyrbenta vänner.

 

Följ oss på Instagram och Facebook så missar du inget skoj som händer! Hos oss hittar du inte bara vår ridskoleverksamhet utan också läger, tävlingar och diverse temakvällar som vår ungdomssektion anordnar.

 

ANMÄLAN - Tid och plats för årsmöte 2023
2023-02-06 21:18
Fotograf Maria Wildt.

En del har säkert funderat på tid och plats för årsmötet.

 

Vi ses måndag 13 februari kl.18.00 i klubbstugan. Anmäl dig genom att skicka ett mejl till info@hittarpsridklubb.com

 

Varmt välkommen!

Vi ändrar om lite på våra sportlovsläger!
2023-02-06 20:57
Fotograf Maria Wildt.

Efter önskemål och efterfrågan ändrar vi om!

 

  • Vi byter ut lägret tisdag 21 februari mot privatlektioner. Boka önskad tid (först till kvarn) så återkommer vi med en bekräftelse.

Vi vill också slå ett extra slag för läger 3, onsdag 22 februari. Här rider man en en speciell bana - Mulles Caprillibana med hinder, koner och bommar (självklart får man träna först).

När man genomfört banan belönas man med en rosett. Under onsdagens läger kommer vi även passa på att tillverka eget hästgodis som våra hästar får provsmaka såklart.

 

Välkommen med din anmälan här.

 

 

Handlingar årsmöte 2023
2023-02-03 19:44

Nu finns handlingarna till årsmötet tillgängliga.

  • Resultaträkning
  • Balansräkning
  • Verksamhetsplan

För dig som önskar tillgång till handlingarna innan årsmötet, mejla info@hittarpsridklubb.com

 

 

Viaplay sommarcup 2023
2023-01-30 12:58

Nu är det hög tid att boka in kanske sommarens bästa tävling!

 

Vecka 29 genomför Hittarps ridklubb, för tredje året i rad, Viaplay sommarcup 2023! Detta år utökar vi och tävlar i tre dagar i klasserna LE till LA. De här vill du inte missa! Även i år erbjuder vi uppställning för långväga gäster.

 

Vi är kända för fina priser och i år tar vi i lite extra. Rosetterna 🎀 blir dubbelt så stora och vi lovar fantastiska hederspriser och täcken i alla klasser. 

 

Tack till våra fantastiska sponsorer som gör detta möjligt 😍 T ex så lottar vi med hjälp av Valvet Mäklarfirma ut tre stycken (!) sadelskåp mellan vinnarna i varje cup. 

 

Så boka in 21-23 juli 2023 för då blir det tävlingsfest! Hjälp gärna till att sprida budskapet!

 

Varmt välkommen & hoppas att vi ses!

Sportlovsläger 2023
2023-01-26 09:02
Valvethästen Walle!

Nu öppnar anmälan till sportlovsläger 2023

 

Under vecka 8 erbjuder vi en variation av läger.

 

Denna gång kör vi hela dagar med olika teman. Det är hoppning och dressyr och en massa roliga aktiviter som utvecklar dig som ryttare! Inte nog med det, veckan avslutas med en grand final - Pay & Jump som riktar sig till alla som vill pröva på att vara med i en tävling. Självklart är alla välkomna att komma och titta!

 

MER INFO & ANMÄLAN HÄR

 
Våra partners