SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hittarps Ridklubb
Den lilla klubben med den stora vi-känslan

Börja rida hos oss

Vad roligt att du vill börja rida hos oss!

 

Hittarps Ridklubb startade 1975 och är idag en ponny ridskola i hjärtat av Hittarp där du som fyllt 5 år kan börja rida. För de något yngre finns ”Hästis” som innebär stallpyssel och ridning på ett lekfullt sätt där du som förälder är med. Beroende på ryttarens erfarenhet och förmåga erbjuder vi ridskola från nybörjare och vidare i 5 olika nivåer. Vi har även ett antal specialgrupper. Ridning sker i eget ridhus, på upplysta utebanor och på uteritter i vår vackra omgivning. Under året anordnar vi ridläger, tävlingar och roliga aktiviteter för alla åldrar.

 

För mer information om våra olika nivåer läs här: 

Våra olika nivåer

 

För att våra ponnyer ska må bra och vara hållbara över tid är vi måna om att de rids under bästa förutsättningar. Det innebär att häst och ryttare måste var proportionerligt och att varje ponny kan bära en visst vikt (står angivet på boxdörrarna i stallet). Även längden har en betydelse där vi har en maxlängd på 172cm. Eftersom vi bara har ponnyer kan vi tyvärr inte erbjuda lektioner för vuxna.

 

Vårterminen 2024 är det 21 tillfällen med uppehåll för påsklov - terminstart v2 och terminsavslut v23

 

Just nu har vi flera platser lediga i olika grupper. Anmäl ditt intresse nu så hör vi av oss så fort vi har en plats som vi tror kan passa dig/ditt barn.

ANMÄL DIG HÄR - klicka på "Intresselista ridskola 2024"

 
Våra partners