Hoppa till sidans innehåll

Licensryttare


Hittarps Ridklubb har ett antal duktiga ryttare som representerar klubben vid tävlingar. Resultat från 2019 kan du se om du trycker dig vidare HÄR (Tävlingsdatabasen). Resultat från 2018 kan du se om du trycker dig vidare HÄR (Tävlingsdatabasen).

Det går också bra att ladda ner appen Equipe där du kan följa våra licensryttare som tävlar både på lokala, regionala och nationella tävlingar runtom i Skåne (framförallt) men även i andra delar av Sverige. Vissa tävlar också internationellt.

Vi stoltserar även med en av Sveriges mest framgångsrika ponnyryttare; Lilly Johansson, som är en av de som tävlar på internationell nivå. Lilly gjorde nyligen en fantastisk insats på Friends i Stockholm under Sweden International Horseshow.

Lilly, som har tävlat för Hittarps Ridklubb sedan barnsben är en tidigare SM-guldmedaljör från Billdal. Lilly har även en hel rad fina placeringar från Baltic Cup, Nordiska Mästerskapen och GP:n i Flyinge i bagaget. 

Lite kuriosa är att Lilly är tredje generationen SM-vinnare. Mamma Therese och morfar Svenåke Lindberg har tidigare lyckats med denna bedrift, så Lilly har lite att brås på. Även pappa Christer har tävlat svår internationell hoppning.

 

 

Lilly och Titan vinner SM-guld i Billdal 2017

 

Uppdaterad: 27 MAR 2018 09:47 Skribent: Maria Åkesson
E-post: This is a mailto link

     #VIARHIRK 

#HIRKUNGDOMS
SEKTIONEN
 


 

DET ÄR VI SOM ÄR HITTARPS LICENSRYTTARE!

På Hittarps Ridklubb har vi många duktiga licensryttare som representerar klubben vid olika tävlingar. Här kan du läsa en kort presentation om vilka vi är!

 


OLYCKSFALLS-
FÖRSÄKRING
FÖR MEDLEMMAR

Via ditt medlemskap i Hittarps Ridklupp omfattas du av en olycksfallsförsäkring.


 

 

Postadress:
Hittarps RK - Ridsport
Hittarpsvägen 1
25482 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@hittarpsridklub...

Se all info