SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hittarps Ridklubb
Den lilla klubben med den stora vi-känslan

Pay and Ride - 16 april
2023-03-17 20:00
En bild från dressyrtävlingen 2018

Är du som lektionsryttare redo att rida för en dressyrdomare och få lite tips?

 

Dressyr är trots allt grunden till allt. Anmäl dig här

Tävlingshelgen för våra lag v10
2023-03-11
Bild på lördagens lag

Lördag: Första omgången av Elit-allsvenskan genomfördes idag hos @trolleholms_rf och vi plockade hem en tredje plats 👏🏼 Stort grattis till er som red idag och såklart till vår lagledare Sophie! Redan nu längtar laget till nästa omgång, med det stora målet att ta sig hela vägen till Lag SM final som sker på Strömsholm i sommar. Men först ser vi fram emot morgondagens tävling som också sker på Trolleholms RF för vårt Ponnyallsvenskan Div 1 lag ❣️

 

Söndag: Söndagens tävling inom Allsvenskan Div 1 skedde likt lördagens tävlingsdag hos Trolleholm RF. Ett lag på fyra ekipage från Hittarps RK var redo att tävla mot ett flertal andra klubbar. Laget gav 100% under grundomgången och avslutade denna med 0 totalfel och en av de snabbaste tiderna bland lagen. I omhoppningen blev det många svåra svänga som resulterade i att några bommar föll när ekipagen kämpade mot tiden. Totalt blev det en sjätte plats för laget av totalt 14 lag. Bra jobbat av er! Nu laddar vi om till nästa omgång 👏🏼❤️

Påsklovslägerna är ute!
2023-03-03 11:59

Nu är våra påsklovsläger ute för anmälan! 

 

Under vecka 14 erbjuder vi en variation av spännande läger för alla nivåer! 

 

Under lovet kör vi hela dagar med ett påskig tema där lägerna har inslag av fälttävlan, mulles caprilli, påskhoppning och ett hoppläger där vi hoppar tävlingshinder. Visste du att man kan göra eget hästgodis och att ni som anmäler er till Minilägret kommer få göra det med Pia? Hur kul är inte det!  

 

Anmäl dig här

 

Det finns inga platser kvar i läger 1 och 4. 

 

 

Stallhäng med Ungdomssektionen
2023-02-21 09:54

Följ med oss i stallet och ta hand om hästarnas hem. Lär dig att ta ansvar och sköta om allting i stallet utöver själva skötseln av just hästarna. Vad behöver egentligen göras när hästarna är i hagen? Vi bjuder även på lite lekar och annat skojsigt som man kan hitta på i stallet.

 

Anmäl er här

Missa inga nyheter från Hittarps ridklubb!
2023-02-17 16:26

Du vet väl att du kan välja att få en notis när vi publicerar nyheter på hemsidan?

 

Det tycker vi är bra 🥳 
Då riskerar du inte att missa anmälan till läger eller andra skojiga aktiviteter som vi hittar på!

 

Gör så här!

1. Klicka på gubben uppe i högra hörnet.

2. I din profil, välj fliken notiser och klicka i rutan. 
Tadá!

 
Våra partners