Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionens styrelse 2020


Ledamöter

Ordförande Ella Persson-Werner

Vice Ordförande Maja Matthiessen

Sekreterare Agnes Yllfors

Kassör Nikita Nielsen

Thea Svensson

Suppleanter

Planschansvarig Maja Weimenhög 

Elin Lindström

Alice Järnum

Maria Wildt (länk till styrelsen) 

 

Presentation av styrelsen

Hej, jag heter Ella och är 13 år💕 nästa år kommer min roll i US vara ordförande, vilket ska bli väldigt kul❣️ Har en egen häst som står på Hittarps Ridklubb som heter Vindy✨ jag sitter med i US för jag tycker det är väldigt roligt och spännande❣️ har även suttit med i US sen tidigare❣️

Jag heter Maja Matthiessen, jag är 16 år och satt med i US 2019 också. Jag vill sitta med i US då man får en gemenskap, det är även kul att hålla i och hjälpa till på de olika aktiviteterna. 

Hej! Mitt namn är Agnes Yllfors och jag är 13 år gammal ☺️ Jag har varit med i US i 1 år och ridit sedan jag var 5 år. Jag vill vara med i US för att hjälpa andra barn att utvecklas inom ridsporten, sedan tycker jag att det är roligt att hjälpa vår klubb på mitt sätt och få vara med i denna gemenskapen vi i klubben har. 

Jag heter Nikita och är född 2006. Mitt största intresse är ridning och jag hyr även en häst som heter Etna. Jag vill sitta med i US 2020 eftersom jag tycker det låter kul att hålla i aktiviteter. 

Hej jag heter Thea och jag kan vara lite blyg i början men är annars en framåt person som älskar att ha kul. Jag gillar att ordna projekt och aktiviteter. Jag vill sitta med i US för att jag tycker det verkar kul och jag vill gärna ta ställning till saker och ting i stallet. Jag vill även hjälpa till och ha kul.

Hej! Jag heter Maja Weimenhög och jag fyller 16 år nu i april. Detta blir mitt första år i us men jag har tidigare suttit med i mini us. Jag vill få alla ungdomar att hitta den fina gemenskapen som jag själv har fått uppleva i vår lilla klubb.

Jag heter Elin och jag älskar ridning och allt om hästkunskap, jag är 12 år gammal och går i 6:an. Jag har ridit i ungefär 6 år och ridit på HIRK sen shettisarna var här. Jag vill sitta med i US för att det är roligt och påverka stallet och jag älskar att vara en del av stallet. Jag vill även vara med och arrangera olika aktiviteter så att vi har så många människor som möjligt som är med och utför den.

Jag heter Alice Järnum och jag är född 2005. Jag har ridit sedan jag var 4 år gammal och jag tycker det är jättekul! För tillfället rider jag i utvecklingsgruppen på Hittarps ridklubb. Jag valde att gå med i Ungdomssektionen då jag vill utveckla gemenskapen på ridklubben.

Hej! Mitt namn är Maria och jag är 24 år. Jag sitter i US som länken till HIRK´s styrelse och min funktion är att stötta ungdomarna i sitt styrelsearbete. Jag började rida när jag var 8 år och hästlivet har följt mig sen dess. Om jag inte pluggar är jag förmodligen i stallet eller är ute och fota. Mig träffar ni oftast på helgerna i stallet, speciellt under "Hjälp till i Stallet". 

Vad har de olika styrelsemedlemmarna för mål inom ungdomssektionen?

  • Mitt mål för 2020 är att tillsammans med resterande styrelse skaffa US hindret som vi pratade om tidigare 🐴
  • Mitt mål är att skapa en ännu bättre gemenskap, och ett samarbete som kommer fungera med tillit och glädje! Även att det blir många nya och roliga aktiviteter!😇

  • Mitt mål med US 2020 är att få så många barn/ungdomar som möjligt engagerade i vår klubb och vara med på våra aktiviteter och trivas tillsammans 😍

  • Mitt mål med US 2020 är att slutföra något intressant projekt.

  • Jag vill att stallet ska vara en rolig plats som ger ett så bra intryck som möjligt.

  • Mitt mål är att bidra till en härlig stämning och att hitta på en massa roliga aktiviteter som så många som möjligt uppskattar.

  • Jag vill uppnå att så många som möjligt kan få chansen att inte bara rida utan träffa nya människor här på HIRK.

     

Uppdaterad: 28 FEB 2018 14:15 Skribent: Maria Åkesson
Epost: Adressen Gömd

     #VIARHIRK 

#HIRKUNGDOMS
SEKTIONEN
 


 

DET ÄR VI SOM ÄR HITTARPS LICENSRYTTARE!

På Hittarps Ridklubb har vi många duktiga licensryttare som representerar klubben vid olika tävlingar. Här kan du läsa en kort presentation om vilka vi är!

 


OLYCKSFALLS-
FÖRSÄKRING
FÖR MEDLEMMAR

Via ditt medlemskap i Hittarps Ridklupp omfattas du av en olycksfallsförsäkring.


 

 

Postadress:
Hittarps RK - Ridsport
Hittarpsvägen 1
25482 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info