Hoppa till sidans innehåll

Hej då sköna maj och välkommen sommar!

02 JUN 2020 12:33
Ibland blir det inte som man har tänkt sig men det kan bli bra ändå!
  • Uppdaterad: 02 JUN 2020 12:33

Nu är vi inne på sista veckan på terminen och med en blick i backspegeln säger vi att maj blev riktigt bra trots att läget är som det är med rådande pandemi. Vi lyckades genomföra både en Pay & Ride och en Pay & Jump 🏆

I dressyren red vi Lätt B:1 och Lätt C:1 - Bra jobbat alla duktiga ryttare! Pay & Jump genomfördes även den med bravur och där bjöd vår kära ordförande på ett litet hopp på kära Bellino (kan ses på Instagram 🤩) - Alla fick rosett såklart!

Avslutningsvis gjorde Pia och Sara lite reklam för invigningen av vårt nya käpphäststall - Vi är superstolta och riktar ett extra T A C K till vår pilot och flygvärdinna ✈️❤️som hängivet lett arbetet med fast hand tillsammans med ett stort gäng frivilliga. Ni är fantastiska👏🏻🌸Nu ser vi fram emot en invigning med pompa och ståt 🥳!

Nästa vecka drar vi igång sommarläger (finns ett fåtal platser kvar - skynda att boka 🐴 här>>). Vi passar på att tacka för den här annorlunda men fantastiska terminen - alla har verkligen respekterat och visat stor hänsyn trots att vi fått ändra om! 

Ha en härlig sommar önskar vi på Hittarps Ridklubb! 

BILDER FRÅN MAJ

Skribent: Anna-Karin Johannesson
Epost: Adressen Gömd

     #VIARHIRK 

#HIRKUNGDOMS
SEKTIONEN
 


 

DET ÄR VI SOM ÄR HITTARPS LICENSRYTTARE!

På Hittarps Ridklubb har vi många duktiga licensryttare som representerar klubben vid olika tävlingar. Här kan du läsa en kort presentation om vilka vi är!

 


OLYCKSFALLS-
FÖRSÄKRING
FÖR MEDLEMMAR

Via ditt medlemskap i Hittarps Ridklupp omfattas du av en olycksfallsförsäkring.


 

 

Postadress:
Hittarps RK - Ridsport
Hittarpsvägen 1
25482 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info